آموزش نصب وردپرس در شش دقیقه
آموزش نصب وردپرس و اینکه وردپرس چیست؟
برای راهاندازی یک وبسایت سیستمهای مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی از آنها نسبت به بقیه برتریهایی دارند، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالبها و پوستههای بسیار متنوع است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد، شما با استفاده از ویدیوی آموزش نصب وردپرس، بدون داشتن مهارت در برنامهنویسی میتوانید سایت خود را راهاندازی کنید.
دو روش برای ساخت سایت وجود دارد که شما بهدلخواه میتوانید از آنها استفاده کنید. روش اول سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) و روش دوم طراحی و برنامهنویسی است.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟
همانطور که قبلتر اشاره کردم، سایتها برای مدیریت به دو نوع بخشبندی میشوند: یکی سایتهای استاتیک یا ایستا و دوم سایتهای داینامیک یا پویا.
سایتهای استاتیک (ایستا) معمولا با زبانهای HTML, CSS ایجاد میشوند و هزینه کمتری نسبت به سایتهای داینامیک (پویا) برای ساخت دارند.
برای راهاندازی وبسایت میتوانید توسط نرمافزارهای مختلفی سایت خود را راهاندازی کنید. در علم طراحی و راهاندازی وبسایت برای پیادهسازی یک وبسایت باید کدهایی نوشته شود. بهعنوان مثال در زبان html برای اینکه یک تصویر در یک صفحه وب قرار دهیم باید کد img src را در کدهای آن صفحه قرار میدادیم.
سایتی که با سیستمهای مدیریت محتوا ایجاد میکنید در واقع همان سایتهای داینامیک یا پویا هستند.
اگر قصد دارید یک وبسایت ایجاد کنید پیشنهاد میکنم که از ویدیوی آموزش نصب وردپرس در انتهای صفحه استفاده کنید، چرا که طراحی و برنامهنویسی سایت بسیار وقتگیر و هزینهبر است.
سیستم مدیریت محتوا یا همان content management system) CMS) یک سیستم نرمافزاری مدیریت محتوای تحت وب میباشد، که شما با استفاده از این سیستم نرمافزاری میتوانید، محتوا سایتتان (متن، فیلم ، تصویر و هر چیز دیگری) را مدیریت کنید.
با استفاده از این CMS میتوانید بدون دانش برنامهنویسی از صفر تا صد یک سایت را راهاندازی کنید، همچنین بدون نیاز به تغییر کدهای برنامهنویسی شده سایت، به سایتتان محتوا اضافه کنید و محتوا را بهراحتی آب خوردن مدیریت کنید و حتی برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید (سئو).
از ویژگیهای CMSها میتوان به ویرایش راحت و سریع مطالب، ویرایش قدرتمند صفحههای سایت، دستهبندی مطالب، صرفهجویی در زمان، پشتیبانی مطمئن و سفارشیسازی اشاره کرد. از سیستمهای مدیریت محتوای محبوب میتوان به wordpress, Joomla, Drupal اشاره کرد.
چرا از وردپرس استفاده کنیم؟
شما با استفاده از این سیستم میتوانید بدون کد نویسی و هیچ تخصص خاصی سایت خود را راهاندازی کنید. همینطور این امکان را دارید که کار با این سیستم را در زمان بسیار کوتاهی یاد بگیرید، چرا که استفاده از این سیستم بسیار راحت میباشد. همچنین با استفاده از ویدیوی آموزش نصب وردپرس دیگر نیازی به استخدام یک فرد برای پشتیبانی سایتتان ندارید و خودتان بهتنهایی میتوانید سایتتان را مدیریت کنید.
برای آموزش تخصصی و حرفهای هم میتوانید با من در ارتباط باشید.
درصورتیکه بخواهید برنامهنویسی سایت و طراحی وب را آموزش ببینید نیاز به صرف هزینه و زمان بسیار زیادی هستید.
بنابراین با استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا شما قادر خواهید بود سایتهای داینامیک (پویا) راهاندازی کنید.
اما چرا وردپرس؟
چون وردپرس بهترین و پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوای جهان است و البته از همه مهمتر رایگان بودن وردپرس است. سایتهای بزرگی همچون فیسبوک و CNN از این سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنند.
هرآنچه سؤال یا مُشکلی در ارتباط با این مقاله دارید از طریق دیدگاه در میان بُگذارید، دیدگاه شما بدون پاسخ نخواهد ماند.

علی محمد صلاحی
متخصص بازاریابی دیجیتالبنیانگذار شاهراه وب
کسب و کار شما میتواند رشد کند. درآمد شما میتواند چند برابر شود. فقط کافی است مسیر درست را بشناسید و مشتریان خود را در زمان درست، مکان درست و به روش درست هدف قرار دهید. من در این مسیر همراه شما هستم.
دربارۀ من
نویسندۀ کتاب و دهها مقاله، گسترۀ موضوع بازاریابی دیجیتال، مدرس دورههای آموزشی و وبینار همچنین مشاوره و تبلیغات کسب و کارهای آنلاین. به مدیران و کارآفرینان کمک میکنم که کسبوکارشان را در دنیای دیجیتال بهینهسازی کنند تا به درآمدهای بیشتری برسند.
اگر تمایل به راهاندازی امپراطوری آنلاین خود دارید، همین الان با من تماس بگیرید.
👤 تولید محتوا:
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
کپی با ذکر منبع بدون اشکال است
لطفاً به این مقاله امتیاز دهید
چقدر این مقاله مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا امتیاز شما مشخص شود!
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 2
اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز میدهید
متاسفیم که این مقاله برای شما مفید نبود!
اجازه دهید این مقاله را بهتر کنیم!
به من بگویید چگونه میتوانم این مقاله را بهبود بخشم؟