اشتباهات رایج در سئو را بشناسید
اشتباهات رایج در سئو یکی از موارد مهم در کاهش رتبه و پایین آمدن نرخ فروش سایت است که در این مقاله به طور کامل به آن میپردازم.
تا انتهای مقاله با من همراه باشید.
سئو یکی از موارد حساس برای هر کسب و کار اینترنتی میباشد و کارشناسان این گستره نظرات مختلفی را ارائه میدهند. در واقع میتوان گفت اختلاف نظر دربارۀ آن کم نیست!
مانند هر عرصۀ دیگری، باورهای غلطی در علم سئو وجود دارد که متاسفانه بسیاری از وبمستران و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی نسبت به اشتباه بودن آنها، اشراف کافی را ندارند.
در این مقاله سعی شده تا برخی از اشتباهات رایج در سئو که در حال حاضر توسط بسیاری از وبمستران انجام میگیرد را به شما معرفی کنم.
البته که منشا بسیاری از این باورهای غلط به گذر زمان برمیگردد؛ توجه داشته باشید که الگوریتمهای گوگل مادام در حال تغییر هستند و از طرفی دیگر هر از چند گاهی پارامترهایی جدیدی برای تحلیل ارزش یک سایت یا صفحه اضافه میشود؛ البته عکس این مورد هم امکانپذیر است و همواره این احتمال وجود دارد که یکی از پارامترهای بررسی موتورهای جستجو، به طور کلی حذف شوند یا ارزش و اهمیت آنها کاهش یابد.
هر چند که راهنماهای رسمی و معتبری برای موفقیت در زمینۀ سئو توسط خود موتورهای جستجو مانند گوگل ارائه شده است، اما تکیه و اعتنا به آنها هرگز نمیتواند ضامن این موضوع باشد که وب سایت و صفحۀ مورد نظر شما به نتیجۀ دلخواه در صفحۀ نتایج جستجو یا همان سرپ برسد.
بنابراین اگر به دنبال راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی و به دنبال آن، یک وب سایت هستید، لازم است همواره مطالعۀ کافی در زمینۀ سئو داشته باشید و مرتبا خودتان را بهروز کنید و ارتقا دهید. به همین خاطر است که بسیاری از وبمستران و مشاوران سئو به واسطۀ آزمون و خطاهایی که در این زمینه داشتهاند، از کسانی که صرفا به راهنماهای گوگل و امثال آن اعتنا کردهاند، چند قدم جلوتر هستند.
درست است که تئوریهای بسیاری در علم سئو وجود دارد اما هیچ کسی نمیتواند تجربی بودن آن را انکار کند.
در پس همین آزمون و خطاها، بسیاری از سئوکاران مطرح متوجه وجود باورهای غلطی در این زمینه شدهاند که من در این مقاله، از آن به عنوان اشتباهات رایج سئو نام میبرم؛ اشتباهاتی که توسط بسیاری در حال انجام است به امید اینکه ضامن موفقیت یک وب سایت در صفحه نمایش نتایج موتورهای جستجو بشود.
از جملۀ این باورهای غلط میتوانیم به موارد زیر اشاره کنم:
21 اشتباه رایج در سئو را بشناسید
۱- الکسا در سئوی سایت تاثیر مستقیم دارد
بسیاری بر این باورند که اگر وب سایتشان شرایط بهتری در الکسا داشته باشد، میتوانند از محبوبیت بیشتر نزد موتورهای جستجو و نزد گوگل برخوردار شوند.
البته که نمیتوان منکر همکاریهای مدام و متوالی گوگل و الکسا در برخی از زمینهها، مانند ارائه آمارهای مختلف شد اما باید توجه داشته باشید برای کسب رتبۀ بهتر در صفجۀ نتایج جستجوی گوگل، سئو و تبلیغات، تنها راه حلهای موجود هستند و رتبۀ سایت شما در الکسا، هیچ تاثیری در اعتبارتان نزد گوگل ندارد.
وب سایت الکسا تنها کاری انجام میدهد، این است که سایتها را بر اساس ترافیک آنها، یعنی میزان بازدیدی که توسط کاربران دارند، رتبهبندی میکنند.
شاید بتوان از رتبۀ الکسا در بسیاری از مواقع مانند تبلیغات برای کاربران و موارد دیگر استفاده کرد، اما داشتن رتبۀ خوب در این سایت هیچ کمکی به بهینهسازی سایت شما برای موتورهای جستجو (SEO) نمیکند.
بنابراین اگر هدف شما برای موفقیت در کسب و کار آنلاینی که دارید، داشتن جایگاهی قابل قبول در سرپ است، اعتنایی به تحلیل سایت الکسا نداشته باشید.
۲- انجام امور مربوط به سئو برای کوتاه مدت، کفایت میکند
هرگز این طور نیست. به هیچ عنوان نباید نسبت به سئو دیدی کوتاه مدت داشته باشید؛ حتی اگر در مدت زمان کوتاهی به صفحۀ اول گوگل رسیدید و در عرض یک ماه هم به لینک اول در نتیجۀ جستجوی عبارت کلیدی مدنظرتان تبدیل شدید، هرگز کار را تمام شده ندانید.
سئو جزو آن دسته علومی است که همواره تغییر میکند و در طول سال معیارهای آن به طور مدام دستخوش تغییرات چشمگیری میشود. بنابراین، حتی اگر امروز هم لینک اول در صفحۀ نتایج جستجو باشید، بعید است که همواره چنین نتیجهای را بتوانید حفظ کنید.
باید به سئو تحت عنوان یک فرآیند دائمی، و حتی بلند مدت، نگرش داشته باشید و برای همیشه سعی کنید که وب سایت خودتان را چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ محتوایی از نظر علم سئو، بهروز نگه دارید.
۳- انتظار دارم در عرض چند روز یا چند هفته، به نتیجۀ دلخواه برسم
شاید این اتفاق بیافتد، اما به طور معمول، همان طور که پیش از این هم اشاره شد، سئو یک فرآیند کوتاه مدت به حساب نمیآید. باید در این زمینه به خودتان یا مشاور سئوی خود زمان دهید و هرگز ناامید نشوید.
ممکن است برای برخی از کلمات کلیدی، نتیجۀ دلخواه شما یک سال بعد رقم بخورد. چه بخواهید چه نخواهید، در فضای مجازی در بسیاری از زمینههای شغلی هزاران رقیب برای کسب و کار شما وجود دارند و آنها هم تمام سعی و تلاش خودشان را به کار گرفتهاند تا بتوانند یکی از لینکهای اول در سرپ باشند.
بنابراین با صبر و حوصله فرآیند سئو را پیش ببرید و برای رسیدن به نتیجۀ دلخواهتان، هر آن چه که لازم است را انجام دهید.
۴- به لطف گوگل ادز، دیگر نیازی به سئو ندارم
یکی از باورهای غلطی که در بسیاری از وب مستران و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی وجود دارد، این است که فکر میکنند با گوگل ادوردز یا ادز دیگری نیازی به سئو ندارند. این باور از آنجایی نشات میگیرد که بسیاری خیال میکنند، زمانی که به لطف ادز به عنوان لینک اول در صفحۀ نتایج جستجوی گوگل معرفی شدند، با ورود سیلی از کاربران به قدر کافی به اعتباری که مورد قبول گوگل باشد، رسیدهاند اما این طور نیست.
بنابراین، بهتر است به جای صرف هزینههای گزاف برای گوگل ادوردز، روی سئوی سایت خود تمرکز کنید.
البته که تبلیغات گوگل میتواند در بسیاری از مواقع، بهترین راهکار برای کوتاه مدت باشد اما اگر دیدی بلند مدت یا دائمی نسبت به کسب و کار آنلاین خود دارید، چندان منطقی نیست که صرفا به Google Ads اعتنا کنید.
۵- سئو یک کار ساده است و نیازی به مطالعۀ خاصی ندارد
یکی از اشتباهات رایج در سئو این است که بسیاری از وبمستران یا حتی مشاوران سئو فکر میکند با رعایت چند تئوری ساده و مشخص، میتوانند نتایج دلخواهشان را در موتورهای جستجو حاصل کنند.
باید به این باور برسید که سئو در تکرار عبارات کلیدی در یک صفحه و مطلب خلاصه نمیشود بلکه به زعم بسیاری، صدها پارامتر در این علم وجود دارد که تسلط روی تمامی آنها، نیازمند مطالعه و تلاش پاره کننده است.
پس خودتان را به زحمت بیاندازید و در رابطه با این علم، به صورت مداوم مطالعه داشته باشید؛ به شما اطمینان میدهم که در این مسیر، هیچ انتهایی وجود ندارد و علم سئو بسیار گستردهتر از آن چیزی است که عموم متخصصان از آن تصور دارند!
۶- گوگل با سئو مشکل دارد!
خود گوگل سئو را در بسیاری از مواقع بهترین راهکار برای کسب رتبۀ خوب در سرپ (SERP) معرفی میکند اما خیلیها به خاطر باورهای غلط یا مطالعات اشتباه، خیال میکنند که گوگل با علم سئو دشمنی دارد!
اگر به خاطر داشته باشید در مقالۀ SEO چیست، دو سئوی کلاه سیاه و کلاه سفید را به طور کامل شرح دادم.
متاسفانه خیلیها برای این که در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجۀ دلخواه خود برسند، به سئوی کلاه سیاه (یا همان Black Hat SEO) روی میآورند و در نتیجه از سمت گوگل پنالتی میشوند.
توجه داشته باشید که گوگل، فقط و فقط با سئوی کلاه سیاه مشکل دارد و تمامی استانداردهای سئوی کلاه سفید، مورد تایید گوگل بوده و میتواند نتایجی شگفتانگیز را برای کسب و کار اینترنتی شما رقم بزند.
۷- سئو، یک راز مگو است!
خیلیها به طور کلی قید فعالیت در بستر اینترنت را میزنند چرا که خیال میکنند هرگز نمیتوانند به محبوبیت لازم نزد گوگل و سایر موتورهای جستجو برسند.
خیلیهای دیگر هم فکر میکنند تنها تعداد انگشت شماری از عالمان SEO در جهان و ایران وجود دارند که همکاری با آنها میتواند موفقیت یک وب سایت را تضمین کند؛ در نهایت باید گفت که تمام این باورها اشتباه است. یکی از اشتباهات رایج در سئو این است بسیاری خیال میکنند سئو یک راز است و یادگیری آن امری محال به شمار میرود.
هیچکس نمیتواند منکر گستردگی این علم و دشواریهای آن شود اما در نهایت، سئو هم مانند بسیاری دیگر از علمها، از تئوریهای بسیاری تشکیل شده است که آگاهی از این تئوری، با مطالعه و تمرین میتواند شما را چند قدم جلوتر از سایر رقبایتان قرار دهد.
این را هم به خاطر داشته باشید که بهینهسازی یک سایت برای موتورهای جستجو کار سادهای نیست و برای آن که به یک متخصص در این زمینه تبدیل شوید،
لازم است به این درک برسید که SEO به رغم داشتن دهها تئوری، یک علم متغیر است و باید به صورت مدام خودتان را بهروز کنید و ارتقا دهید.
۸- بهتر است روی کلمات کوتاه یا عبارات تک کلمهای کار کنم
به هیچ وجه این طور نیست. اجازه دهید با یک مثال این مورد را بررسی کنیم؛ تصور کنید که میخواهید مقداری قهوه را به صورت اینترنتی خرید کنید. احتمالا بیشتر مردم از عبارت «خرید قهوه» یا «خرید اینترنتی قهوه» در موتورهای جستجو استفاده میکنند.
حتی اگر کسی که به جستجوی عبارت تک کلمهای «قهوه» بسنده کند، به نتیجۀ دلخواه خود نمیرسد.
بنابراین اگر کسب و کار شما در زمینۀ فروش فرش است، روی عبارت مشابه «خرید اینترنتی فرش» یا «خرید فرش آنلاین» و امثال آن کار کنید. تحقیقات بسیاری از سازمانهای معتبر نشان داده که عبارات چهار کلمهای در سطح جهان، بیشترین آمار جستجو را به خود اختصاص دادهاند.
بنابراین سعی کنید تمرکز زیادی روی کلمات کوتاه و عبارات تک کلمهای نداشته باشید.
۹- سئو یعنی تولید محتوای خوب
بسیاری فکر میکنند که اگر صرفا به تولید محتوا خوب و حتی بهینهشده برای موتورهای جستجو بپردازند، کافی است و چنین چیزی میتواند موفقیت وب سایت آنها نزد گوگل تضمین کند.
توجه داشتید باشید که تولید محتوا، تنها بخشی از سئوی یک سایت به حساب میآید. البته خلق محتوا یکی از مهمترین پارامترهای سئو به شمار میرود اما به تنهایی کار خاصی نمیتواند برای شما انجام دهد.
پس سطح آگاهی خودتان را از علم سئو، فراتر از بحث تولید محتوا ببرید و به سایر نکات مانند سئوی فنی یا همان تکنیکال سئو هم توجه داشته باشید.
۱۰- هر چه تعداد صفحات بیشتر باشد، آب و هوای سئو مساعدتر است!
یکی دیگر از اشتباهات رایج در سئو این است که بسیاری فکر میکنند باید تعداد صفحات وب سایتشان را افزایش دهند و چنین چیزی برای به موفقیت رسیدن کسب و کار اینترنتیشان کفایت میکند. شاید تعداد صفحات یک سایت از نظر گوگل موضوع پر اهمیتی باشد اما از آن مهمتر، کیفیت صفحات است.
به عبارت دیگر در مورد صفحات، گوگل همواره کیفیت را به کمیت ترجیح میدهد؛ پس بهتر است به جای این که روی افزایش تعداد صفحات سایت خود تمرکز داشته باشید، به افزایش کیفیت صفحات موجود توجه بیشتری کنید.
۱۱- کپی کن؛ گوگل نمیفهمه!
خیلیها به دنبال این هستند که با یک کپی پیست ساده سر و ته هر آن چه باید در قبال وب سایتشان انجام دهند را هم بیاورند! از جنبههای انسانی کپی پیست کردن که بگذریم، به سد محکمی به نام گوگل میرسیم.
به شما تضمین میدهم که Google در حداقل زمان ممکن متوجه مطالب کپی خواهد شد.
حتی خیلیها فکر میکنند با اعمال برخی تغییرات میتوانند گوگل را فریب دهند و در نتیجه هیچ خطری آنها را تهدید نمیکند اما باید بگویم که این دسته افراد، فقط گوگل را دست کم گرفتهاند.
حتی ویدیوها و تصاویری هم که در وب سایت خود قرار میدهید، اگر از منبع دیگری کپی شده باشد، توسط گوگل شناسایی خواهد شد.
در مورد تصاویر و ویدیو راهکارهای بسیاری وجود دارد که میتوانید با انجام آنها، به اعتبار سایت خود لطمهای نزنید و در این مورد میتوانید از راهکارهای ارائه شده در مطلب «تولید محتوا اصولی چیست؟» کمک بگیرید اما برای متون، چیزی به اسم کپی پیست کردن را برای همیشه فراموش کنید و هیچوقت هم به دنبال راهی برای فریب گوگل نگردید؛ چرا که هیچ راهی وجود ندارد.
۱۲- عمر دامنه روی سئو تاثیر میگذارد
شاید بر اساس بسیاری از صفحات نتایج جستجو این طور برداشت شود که هر چه عمر یک دامنه قدیمیتر باشد، از شرایط بهتری نزد موتورهای جستجو برخوردار است اما دلیل چنین نتایجی معمولا به واسطۀ لینکهایی است که در طول عمر دامنه، به آن سایت داده شده است.
بنابراین هرگز در علم سئو، توجهی به طول عمر دامنه نداشته باشید.
از طرفی دیگر، همیشه خاطرتان باشد که عمر دامنه، به زمان ثبت آن ارتباطی ندارد بلکه از دیدگاه موتورهای جستجو، عمر دامنه از زمانی آغاز شده است که اولین محتوا در آن به ثبت رسیده و توسط گوگل ایندکس شده است؛ پس اگر در مرحلۀ ثبت دامنه هستید، مطالعات بیشتری در این زمینه داشته باشید.
پیشنهاد می کنم مقاله آیا نام دامنه تاثیری در سئو سایت دارد؟ را بخوانید.
۱۳- زبان برنامه نویسی برای سئو مهم است
قطعا زبان برنامه نویسی به خودی خود هیچ تاثیری بر سئو سایت ندارد، بلکه آنچه که سئوی سایت را از جانب زبان برنامه نویسی تحت تاثیر قرار میدهد، میزان تجربه و آشنایی برنامه نویس با سئو است!
بعنوان مثال بنده بعنوان یک برنامه نویس قصد تعریف Route یا آدرسهای سایت را دارم، در اینجا ارتباط برنامه نویسی با سئو نمایان میشود که کاملا به دیدگاه و علم من بر میگردد و اینکه چگونه Route ها را تعریف نماییم.
فرض کنید آدرس مطالب سایت را به گونهای کد نویسی میکنم که بر اساس ID هر مطلب در بانک اطلاعاتی باشد؛ بعنوان مثال site.com/post/1 و این یعنی فاجعه در سئو سایت! در صورتی که اگر با علم سئو آشنا باشم، آدرس مطالب سایت را از نام هر پست میگیرم و بعنوان مثال اگر نام مطلبی در سایت آموزش سئو باشد، لینک آن بصورت site.com/post/seo-training یا معادل فارسیش خواهد بود و این از نظر سئو یعنی ساختار لینک بهینه که در مقالات سئو سایت بصورت مفصل به آن پرداختهام.
پس با قاطعیت میتوان گفت اگر قصد بکارگیری یک برنامه نویس برای طراحی و پیاده سازی سایت خود را دارید، اینکه با چه زبانی میخواهد برنامه نویسی کند از دیدگاه علم سئو چندان دارای اهمیت نیست؛ ولی به میزان تجربه برنامه نویس و همچنین آشناییاش با علم سئو، حتما دقت کنید.
۱۴- طراحی سایت به سئو ربطی ندارد
یک اشتباه دیگر در سئو این است که خیلیها فکر میکنند طراحی سایت هیچ ارتباطی با علم بهینهسازی سایت با موتورهای جستجو ندارد. توجه داشته باشید که در بیشتر مواقع، کسب و کار اینترنتی پتانسیل این را دارد که به صورت دائمی باعث و بانی رشد و ترقی تجارت شما شود؛ از طرفی دیگر رسیدن به نتیجۀ دلخواه در کوتاه مدت تقریبا غیرممکن است پس باید با یک نگرش درست و استراتژی کامل برای چندین و چند سال، شروع به طراحی سایت خود کنید.
از نظر من حتی پیش از آغاز طراحی سایت، استراتژی خود را برای سئو تعیین کنید تا در آینده به محدودیت خاصی برنخورید.
۱۵- ظاهر سایت چه ربطی به سئو دارد؟
بدون شک ظاهر سایت هم برای کاربر اهمیت دارد، و هم برای گوگل!
چرا که گوگل در بررسیهای خود سعی میکند تا تجربۀ کاربری را شبیهسازی کند و بر اساس نتیجهای حاصل شده، به سایت شما امتیاز دهد. از طرفی دیگر هم بدیهی است که یک کاربر حقیقی هم چنین کاری را انجام میدهد بنابراین اگر سایت شما قالب زیبایی نداشته باشد و پر از عکسهای بیکیفیت و رنگبندیهای زننده باشد، احتمال بازگشت آن کاربر به سایت شما صفر خواهد بود.
از طرفی دیگر، تجربۀ کاربری و رابط کاربری که وب سایت شما ارائه میدهد در حفظ کاربر میتواند مفید واقع شود. بنابراین همواره سعی کنید ضمن ارائۀ ظاهری زیبا از وب سایتتان، یک تجربۀ کاربری ساده و لذتبخش را برای کاربران خود رقم بزنید تا علاوه بر حفظ آنها، بهانهای جدید برای تبلیغات کسب و کار اینترنتی خود تراشیده باشید.
۱۶- نباید به سایتهای دیگر لینک دهیم؛ به خصوص لینکهای فالو
خیلیها فکر میکنند ایجاد لینکهای خارجی، به خصوص لینکهای خارجی فالو ممکن است به اعتبار سایتشان لطمه بزند. حقیقت این است که لینکهای خارجی تحت هیچ شرایطی نمیتوانند به سایت شما ضرر برسانند اما در مقابل، خیلی از مواقع میتوانند عملکردی به نفع سایت شما داشته باشند.
اگر به وب سایتهای معتبر در مطالب گوناگون خود لینک دهید، بدون شک یک امتیاز مثبت را برای سایت خود به ثبت رساندهاید. البته باید توجه داشته باشید که این کار هم نیازمند یک استراتژی درست است و انجام آن به صورت ناآگاهانه، امکان دارد سایت شما را در دام سئوی کلاه سیاه گرفتار کند.
۱۷- گرفتن بک لینک کافی است!
بک لینک هم مانند محتوا، تنها بخشی از فرآیند سئو به حساب میآید. اگر فکر میکنید صرفا تبلیغات یا گرفتن بک لینک میتواند شما را به موفقیت برساند، سخت در اشتباه هستید.
هرگز، خودتان را محدود به یکی از پارامترها نکنید.
۱۸- برند من به قدر کافی معروف هست؛ که نیازی به سئو ندارم
افراد مشهور فکر میکنند چون برندشان را خیلیها میشناسند، پس نیازی به سئو ندارند؛ اما همین دسته از افراد باید همیشه توجه داشته باشند که خیلیها برای رسیدن به وب سایت آنها، صرفا نام برند را در گوگل سرچ میکنند و هرگز نام دامنه را به خاطر نمیسپارند.
پس حتی همین دسته از افراد هم نیاز دارند تا فرآیند سئو را به صورت دائمی برای وب سایت خود به کار بگیرند.
19- برچسب گذاری اشتباه
نگاهی به تصویر پایین بیاندازید…!
همانطور که میبینید، یک محصول در این سایت، دارای بیش از 50 برچسب مختلف است! راستش را بخواهید مشاهده چنین صفحاتی تا همین 6 یا 7 سال پیش در وب فارسی، نشان دهنده این بود که وب سایت به دست یک سئوکار حرفه ای در حال سئو شدن است.
این روش برچسب گذاشتن برای محصولات در آن سالها واقعا بازدهی مناسبی داشت.
اما امروزه چنین فعالیتی صرفا باعث ایجاد صفحات تکراری در سایت و افزایش احتمال به وجود آمدن duplicate content و جریمه شدن از طرف گوگل می شود.
به شدت توصیه میکنم که دیگر مثل قبل برای افزایش احتمال قرار گرفتن در صفحۀ اول گوگل، از این روش برچسب یا همان tag گذاری در وب سایتتان استفاده نکنید.
20- ایجاد صفحات زامبی و 404 و لینک های شکسته
اول از همه باید این نکته را یادآوری کنم که صفحات بی ارزش سایت، باعث کاهش رتبه کلی سئو و قدرت آن میشوند.
اما صفحات بی ارزش کدام صفحه ها هستند؟ صفحاتی که با محتوای کم، کمتر از 300 کلمه، سئو نشده و غیره در سایت منتشر میکنید، همان صفحات بی ارزش یا اصطلاحا “زامبی پیج” هستند. این صفحات علاوه بر اینکه بازدیدی ندارند، با محتوای بی ارزش خود باعث کاهش معدل قدرت سئو شما می شوند.
مورد بعدی در رابطه با صفحات 404 است، همان صفحاتی که آدرس آنها عوض شده یا به طور کلی حذف شدند، تبدیل به صفحات 404 خواهند شد. این موضوع میتواند در ابتدا باعث نارضایتی کاربران و پس از آن نارضایتی موتورهای جستجو شود.
در نهایت هم نوبت به لینک های شکسته می رسد. لینک هایی که از سایت شما به صفحات 404 در سایت خودتان یا سایت های دیگر داده می شود، همان لینک های شکسته هستند و گوگل به شدت از مشاهده آنها ناراحت می شود. برای حل این مشکل هم میتوانید از افزونه وردپرس Redirection استفاده کنید.
برای بررسی آنها میتوانید از افزونه کروم broken link یا افزونه وردپرس Broken Link Checker کمک بگیرید.
21- سئوی محلی اصلاً مهم نیست!
عدم استفاده از قابلیت سئو محلی در سایت، یعنی از دست دادن تعداد زیاد مخاطبانی که میتوانند در شهر شما، خدمات و محصولاتتان را مشاهده و خریداری کنند.
خیلی از وبمستران به دلیل آشنا نبودن با موضوع LOCAL SEO و همینطور نداشتن دانش فنی اجرای آن، قدرت بالای جذب مخاطبان این نوع سئو را از دست می دهند.
دقت کنید که سئو کردن سایت طبق “الگوریتم کبوتر گوگل” برای سئو محلی، زمان بسیار کمی نیاز دارد و صرفا به وجود چند نکته ساده در وب سایت شما بستگی خواهد شد.
به هیچ عنوان این اشتباهات را تکرار نکنید
توجه داشته باشید که حتی اگر به لینک اول صفحۀ نتایج جستجوی گوگل تبدیل شدید، هرگز در خواب غفلت فرو نروید و فکر نکنید که کار تمام شده است.
کسب و کار اینترنتی و موفقیت در فضای مجازی حساسیتهای منحصر به فرد خود را دارد و اگر بتوانید برای وب سایت خود ورودی بگیرید، تازه موفق شدهاید تا قدم اول را بردارید؛ این تازه شروع راه است و سعی کنید با اعمال تمام ترفندهای ممکن، کاربر را در سایت خود نگه دارید و با او تعاملات لازم را داشته باشید.
هرآنچه سؤال یا مُشکلی در ارتباط با این مقاله دارید از طریق دیدگاه در میان بُگذارید، دیدگاه شما بدون پاسخ نخواهد ماند.

علی محمد صلاحی
متخصص بازاریابی دیجیتالبنیانگذار شاهراه وب
کسب و کار شما میتواند رشد کند. درآمد شما میتواند چند برابر شود. فقط کافی است مسیر درست را بشناسید و مشتریان خود را در زمان درست، مکان درست و به روش درست هدف قرار دهید. من در این مسیر همراه شما هستم.
دربارۀ من
نویسندۀ کتاب و دهها مقاله، گسترۀ موضوع بازاریابی دیجیتال، مدرس دورههای آموزشی و وبینار همچنین مشاوره و تبلیغات کسب و کارهای آنلاین. به مدیران و کارآفرینان کمک میکنم که کسبوکارشان را در دنیای دیجیتال بهینهسازی کنند تا به درآمدهای بیشتری برسند.
اگر تمایل به راهاندازی امپراطوری آنلاین خود دارید، همین الان با من تماس بگیرید.
👤 تولید محتوا:
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
کپی با ذکر منبع بدون اشکال است
لطفاً به این مقاله امتیاز دهید
چقدر این مقاله مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا امتیاز شما مشخص شود!
میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد آرا: 10
اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز میدهید
متاسفیم که این مقاله برای شما مفید نبود!
اجازه دهید این مقاله را بهتر کنیم!
به من بگویید چگونه میتوانم این مقاله را بهبود بخشم؟